Updated HigLabo and get this issue

Mar 7, 2013 at 12:53 PM
Hi, I updated my WinRT project with the latest of your versions and I am getting this error when trying to assign a how the email is from

// Email Variables
            SmtpContent ct = new SmtpContent();
            SmtpMessage mg = new SmtpMessage();
            SmtpClient cl = new SmtpClient();
mg.From = "me@myemail.com" Cannot implicitly convert type 'object' to 'HigLabo.Net.Mail.MailAddress'. An explicit conversion exists (are you missing a cast?)
Coordinator
Mar 7, 2013 at 1:33 PM
Hi.
Change code to
mg.From = new MailAddress("xxx@yyy.com");

regards
Mar 7, 2013 at 1:54 PM

Hello,

Great that worked. I have a question. I did update to the 2-27 and now it does not work. Initially I had this

using HigLabo.Net.Mail;

using HigLabo.Net.Smtp;

In my code. Am I still using this?

Thank you

From: higty [email removed]
Sent: Thursday, March 7, 2013 9:33 AM
To: tpalumbo@7vnmotorsports.com
Subject: Re: Updated HigLabo and get this issue [higlabo:435748]

From: higty

Hi.
Change code to
mg.From = new MailAddress("xxx@yyy.com");

regards

Mar 7, 2013 at 2:31 PM

Hello,

What would cause this error?

An unhandled exception of type 'HigLabo.Net.SocketClientException' occurred in mscorlib.dll

Thak you

From: higty [email removed]
Sent: Thursday, March 7, 2013 9:33 AM
To: tpalumbo@7vnmotorsports.com
Subject: Re: Updated HigLabo and get this issue [higlabo:435748]

From: higty

Hi.
Change code to
mg.From = new MailAddress("xxx@yyy.com");

regards

Coordinator
Mar 7, 2013 at 10:18 PM
Hi.

It may be some network problem.
Please ensure your settings of SmtpClient class and other network settings.

regards.
Mar 7, 2013 at 10:24 PM

Hello,

Interestingly enough, it was working fine with the 0205 version, then I updated it to the latest, then I had some issues. I’m wondering if there has been any changes you might of made. By the way, you are a lifesaver and have been doing a great job. Where are you from? I’m from Charlotte NC, USA.

Thank you,

Tony

From: higty [email removed]
Sent: Thursday, March 7, 2013 6:18 PM
To: tpalumbo@7vnmotorsports.com
Subject: Re: Updated HigLabo and get this issue [higlabo:435748]

From: higty

Hi.

It may be some network problem.
Please ensure your settings of SmtpClient class and other network settings.

regards.

Coordinator
Mar 9, 2013 at 11:46 PM
Ok.

I'll investigate this issue.
I'm live in Tokyo near by SkyTree for 16 years.
I continue to improve my library, and you post is very helpful to do it.

regards